flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жителям Херсонщини, що таємно проникли до квартири у м. Буча, обрано запобіжний захід

11 лютого 2020, 12:11

Слідчим суддею Ірпінського міського суду Київської області розглянуто клопотання начальника відділення СВ Ірпінського ВП ГУ НП в Київській області про застосування запобіжного заходу щодо трьох осіб, які підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Відомо, що 06.02.2020 дані особи – жителів Херсонщини, переселенців з АР Крим, таємно проникли до приміщення у м. Буча Київської області, де таємно заволоділи чужими коштами та майном.

З метою забезпечення досудового розслідування та судового розгляду кримінального провадження, слідчий та прокурор просили застосувати щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Підозрювані та їх захисники просили про застосування більш м’якого запобіжного заходу.

08.02.2020 слідчий суддя Ірпінського міського суду Київської області ухвалив:

- клопотання слідчого задовольнити та застосувати щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у ДУ «Київський слідчий ізолятор» Міністерства юстиції України;

- клопотання підозрюваних та їх захисників залишити без задоволення.