flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Ірпінського міського суду Київської області взяв участь у заходах, присвячених святкуванню Дня юриста Університету ДФС України

02 жовтня 2018, 17:05

На запрошення директора Навчально-наукового інституту права Університету ДФС України, суддя Ірпінського міського суду Київської області Кафтанов Віталій Володимирович взяв участь у заходах, присвячених святкуванню Дня юриста, що в Україні відмічають 8 жовтня.
02 жовтня 2018 року суддя Кафтанов В.В. провів лекційне заняття для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту в межах викладання навчальної дисципліни «Кримінальний процес» на тему: «Заходи забезпечення кримінального провадження та підстави їх застосування згідно положень Кримінального-процесуального кодексу України».
Варто зазначити про те, що такий досвід є позитивним для студентів правничих професій, оскільки лектор-суддя звертає увагу на практичні моменти застосування положень процесуальних кодексів.
Суддя Кафтанов В.В. не лише приймає участь у заходах, спрямованих на підвищення його рівня кваліфікації, а й готовий ділитись знаннями та досвідом зі студентами, які обрали для себе правничі професії.

Додатково
Суддя Ірпінського міського суду Київської області Кафтанов В.В. згідно рішення Зборів суддів спеціалізується на розгляді кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення. Стаж на посаді судді становить понад 13 років.