flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Ірпінського міського суду Київської області взяла участь у семінарі на тему: «Покращення рівня навиків спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю»

27 червня 2018, 17:01

 

         26 червня 2018 року в м. Києві відбувся семінар на тему: «Покращення рівня навиків спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю».                                                                                                                             Семінар проводився Національною школою суддів України спільно з регіональним громадським благодійним фондом «Право і демократія» за підтримки американського народу, наданого через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».

       Участь в даному семінарі взяла голова Ірпінського міського суду Київської області Саранюк Людмила Павлівна.

      Директор фонду “Право і демократія”, правовий консультант проекту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю” Віталій Разік представив тренерів семінару, ознайомив суддів з метою навчальної програми “Покращення рівня навичок спілкування суддів у роботі з людьми з інвалідністю”, метою якої є підвищення професійного рівня суддів щодо спілкування з людьми з особливими потребами, розповів про правовий статус людей з інвалідністю. Тренери розкрили загальні поняття про людей з інвалідністю.

      Навички, отримані суддями на семінарі, сприятимуть покращенню функціонування судів, належному доступу людей з особливими потребами до приміщень судів, отримання людьми з інвалідністю якісних судових послуг та забезпеченню судового захисту їх прав.

 

Прес – секретар Ірпінського міського суду Київської області