flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оновлення розділу «Доступ до публічної інформації» на офіційному веб-сайті Ірпінського міського суду Київської області.

26 квітня 2018, 17:07

Оновлення розділу «Доступ до публічної інформації» на офіційному веб-сайті Ірпінського міського суду Київської області.

 

З метою належної організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Ірпінського міського суду Київської області, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» на офіційному веб-сайті суду: https://ip.ko.court.gov.ua проведено оновлення окремого розділу «Доступ до публічної інформації».

Висвітлена інформація, що роз’яснює деякі норми Закону, що міститься в створених підрозділах :

 - «Порядок оскарження »

- «Лист-роз’яснення»

         В створеному підрозділі «Форми інформаційних запитів на інформацію» відвідувачі сайту можуть скористатись зразками для підготовки звернення до суду із запитом на отримання публічної інформації.

Створено також новий підрозділ «Публічна інформація (звіти)», де розміщено звіт про виконання вимог Закону судом за І квартал 2018 року.

         Оновлено інформацію щодо відповідального за організацію доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Ірпінського міського суду Київської області.

         Наказом голови суду від 25 квітня 2018 року № 2 затверджено Інструкцію про порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, які надаються запитувачам інформації, та Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Ірпінському міському суду Київської області

 

 

Керівник апарату Ірпінського міського суду Київської області