flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двері Ірпінського міського суду Київської області завжди відкриті для студентів

14 лютого 2018, 09:04

         Проходження студентами юридичних спеціальностей практики в суді  є  одним із заходів правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а також можливістю визначитись із подальшою професією та з власної точки зору сформувати враження про судову систему.               

        Тому двері Ірпінського міського суду Київської області  завжди відкриті для студентів  вищих навчальних закладів, що готують спеціалістів в галузі права.                                                                                                         

        Як в минулих роках, так і вже на початку 2018 року в суді проходять практику студенти, які обрали професію юриста та закріплюють теоретичні знання практичними навиками.                                                                            

        У період з 22 січня 2018 року по 02 лютого 2018 року, студенти Університету державної фіскальної служби України проходили практику в Ірпінському міському суді Київської області.                                               

        Також, на даний час не тільки студенти Університету державної фіскальної служби України, а інших вищих навчальних закладів вміло застосовують свої теоретичні знання на практиці.                                          

        Під час проходження практики, студенти під керівництвом керівника апарату набувають практичного досвіду роботи у суді, ознайомлюються з організаційною структурою суду та набувають навичок роботи працівника апарату суду.                                                                                                  

        Дана практика надає майбутнім юристам можливість, брати участь в організації судового засідання та спілкуванні з учасниками судового процесу.
Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

         Ірпінський міський суд Київської області переконаний, що проходження практики в суді позитивно вплине на формування правосвідомості молодих громадян та в майбутньому підвищить рівень довіри до суду.