flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прокуратурою внесено відомості в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань по факту неправдивого повідомлення про вчинення корупційного злочину суддею Ірпінського міського суду Київської області!!!

26 січня 2018, 15:25

             22-23 січня 2018 року на конструкції-об’єкту зовнішньої реклами (сіті-лайту), який  установлений під будівлею Ірпінського міського суду на вулиці Мінеральна, 7 в м. Ірпені невідомими особами було вчинено незаконні дії та розміщено неправдиву інформацію, щодо судді Карабаза Н.Ф., яка дискредитує суд та  була розцінена, як вплив на безсторонність суду та конкретного суддю.

             23-25 січня 2018 року Ірпінський міський суд звернувся до правоохоронних органів з відповідними заявами, щодо встановлення винних осіб, які здійснили такі дії та притягнення їх до кримінальної відповідальності.  

            25.01.2015 року Ірпінським відділом Києво - Святошинської місцевої прокуратури Київської області внесено відомості в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань по факту вчинення 22-23 січня 2018 року біля будівлі суду, невідомими особами кримінального злочину за ч.1 ст. 383 КК України, а саме неправдивого повідомлення про вчинення суддею Ірпінського міського суду Київської області Карабаза Н.Ф. кримінального злочину, а також за ч. 1 ст. 296 КК України за вчинення невідомими особами хуліганських дій.

            Всіх небайдужих громадян просимо посприяти об,єктивному та всебічному досудовому розслідуванню, встановленню невідомих осіб причетних до скоєння даних злочинів та у разі наявності інформації по даному факту звернутись до органу досудового розслідування та надати свої пояснення.