flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ірпінський міський суд Київської області втретє закликав Ірпінську міську раду припинити розповсюдження неправдивої інформації стосовно судді

26 січня 2018, 13:15

   Шановні громадяни та представники ЗМІ !

            Ірпінський міський суд Київської області висловлює подяку ВСІМ хто відреагував на звернення суду, з приводу не поширення неправдивої інформації, яка була розміщена 22-23.01.2018р. біля будівлі суду на конструкції-об’єкту зовнішньої реклами (сіті-лайту), яка містить ознаки втручання у здійснення правосуддя, неповагу до суду і суддів, дискредитує суд та розцінюється, як вплив на безсторонність суду та конкретного суддю.

            Ірпінський суд висловлює свою вдячність КОЖНОМУ, хто поважає закон своєї держави та прагне жити в країні яка має сильний, незалежний та справедливий суд! Суд, який не зважає на будь-які провокації та спроби тиску на нього, захищає порушені права та свободи своїх громадян.

            Водночас   звертаємося ВТРЕТЄ до Ірпінської міської ради  -   припинити розповсюдження неправдивої інформації в мережі інтернет, відносно судді Ірпінського міського суду Київської області Карабаза Наталії Федорівни та видалити з їх офіційного сайту, інформацію, яка міститься на розміщеному ними фото конструкції-об’єкту зовнішньої реклами (сіті-лайту), яке містить неправдиву інформацію, та припинити зберігання, використання і поширення інформації через мережу інтернет, яка дискредитує суд та конкретного суддю, за що передбачена, відповідальність законом.

           До теперішнього часу, письмові звернення Ірпінського міського суду Київської області від 23.01.2018 року та 25.01.2018 року до Ірпінської міської ради з даного приводу не розглянуті та вимоги суду не виконані.