flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Організація роботи суду 14 жовтня 2022 року

13 жовтня 2022, 17:17

З метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників Ірпінського міського суду Київської області, у зв’язку з масованими ракетним ударами по території України, враховуючи триваючу широкомасштабну збройну агресію Російської федерації проти України, беручи до уваги рішення Ради суддів України від 24.02.2022 № 9, рекомендації Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 02.03.2022, роз’яснення Ради суддів України від 22.06.2022, Закон України від 15 серпня 2022 року № 2500-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні»,

  1. Рекомендувати суддям Ірпінського міського суду Київської області здійснити відкладення судових засідань, що призначені на 14 жовтня 2022 року, по цивільних, кримінальних, адміністративних справах та справах про адміністративні правопорушення.
  2. Рекомендувати суддям Ірпінського міського суду Київської області, при умові відсутності обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров’ю та безпеку відвідувачів суду, суддів та працівників апарату суду в умовах воєнної агресії проти України, 14 жовтня 2022 року здійснювати розгляд тільки невідкладних судових проваджень, а саме:
  • кримінальних проваджень відносно обвинувачених, щодо яких необхідний розгляд питання про застосування або продовження запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою або домашнього арешту;
  • клопотання органів досудового розслідування, щодо застосування заходів забезпечення кримінального провадження та інших слідчих оперативних дій, які підлягають негайному розгляду.
  1. Повідомити про можливість здійснення розгляду судових проваджень визначених в п. 2 даного Розпорядження, дистанційним шляхом в режимі ВКЗ за допомогою технічних засобів.
  2. Рекомендувати учасникам судових процесів 14 жовтня 2022 року здійснювати подачу до суду процесуальних документів, позовних заяв, скарг, клопотань та іншої кореспонденції в електронному вигляді або засобами поштового зв'язку.