flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Встановлено особливий режим роботи суду

24 лютого 2022, 12:43

У зв’язку із введенням на території України 24 лютого 2022 року воєнного стану, збори суддів Ірпінського міського суду Київської області прийняли рішення про наступне:

  1. На період з 24 лютого року по 25 лютого 2022 року призупинити прийняння та розгляд всіх справ в порядку кримінального, цивільного, адміністративного судочинства та справ з розгляду адміністративних правопорушень, окрім:

 

  • справ про адміністративні правопорушення, визначених Главою 13-Б КУпАП «Військові адміністративні правопорушення»;
  • клопотань щодо осіб, які затримані або перебувають під вартою, про обрання, продовження чи зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою;
  • Кримінальні провадження приймаються та реєструються, але не розподіляються. Автоматизованому розподілу на загальних підставах підлягають ті кримінальні провадження, по яких особи утримуються під вартою.

 

  1. Клопотання, визначені у пункті 1 давного Рішення приймаються до 13.00 год.
  2. Встановити чергування суддів та працівників апарату суду для безперебійної роботи суду з метою розгляду справ, визначених у пункті 1 давного Рішення.
  3. Приймати заяви і клопотання учасників провадження та передавати суддям у справах, перерахованих у пункті 1 давного Рішення.
  4. Встановити режим роботи суду у період, вказаний у пункті 1 даного Рішення з 10.00 до 15.00 год.
  5. У випадку наявності інформації про проведення обстрілу території, наближеної до будівлі суду, будівля суду закривається.
  6. За заявами суддів та працівників апарату суду особові справи та трудові книжки видати на особисте зберігання.