flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гана Юрія Карловича по справі № 367/2757/19 на 22.01.2020 о 16:30

02 грудня 2019, 16:29

Гана Юрій Карлович повідомляється про те, що 22.01.2020 року о 16 год. 30 хв. у Ірпінському міському суді Київської області відносно нього в судовому засіданні розглядатиметься цивільна справа № 367/2757/19 за позовною заявою Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Провідна»до Гана Юрія Карловича про відшкодування шкоди в порядку регресу.

Справа розглядається Ірпінським міським судом Київської області за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Мінеральна, 7.

Зі змістом ухвали про відкриття провадження Гана Юрій Карлович може ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за наступним посиланням: http://reyestr.court.gov.ua

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження надіслати суду заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, клопотання про розгляд справи з повідомленням сторін, зустрічний позов, відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідач зобов’язаний в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам – копії відзиву та доданих до нього документів. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

У зв’язку з розміщенням  оголошення учасники процесу вважаються належним чином повідомленні про дату та місце розгляду справи.