flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виклик в судове засідання Абесінова Сергія Миколайовича!!!

05 лютого 2018, 09:06

Абесінов Сергій Миколайович, останнє відоме місце проживання: Київська область, м. Ірпінь, вул. 10-а лінія, буд. 19-А, кв. 3 повідомляється про те, що 21 березня 2018 року о 15 год. 00 хв. у Ірпінському міському суді Київської області відносно нього в порядку спрощеного позовного провадження розглядатиметься цивільна справа № 367/151/18 за позовною заявою Будаша Сергія Леонідовича до Абесінова Сергія Миколайовича про визнання невиконаним договору від 09 вересня 2016 року на виконання робіт та стягнення коштів.

Справа розглядається Ірпінським міським судом Київської області за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Мінеральна, 7 під головуванням судді Саранюк Л.П.

Зі змістом ухвали про відкриття провадження Абесінов С.М. може ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за наступним посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/71824305.

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання ухвали про відкриття спрощеного позовного провадження надіслати суду заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, клопотання про розгляд справи з повідомленням сторін, зустрічний позов, відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідач зобов’язаний в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам – копії відзиву та доданих до нього документів. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

 Головуючою суддею по справі є  суддя Ірпінського міського суду Київської області Саранюк Л.П.